Kunnskap Kunnskap Inspirasjon Inspirasjon Midler Midler Samarbeidspartner Samarbeidspartner Om oss Om oss
Tilbake til grønt lag

Grønt Lag handler om å styrke miljøarbeidet i idretten. Norges idrettsforbund møter verdens grønne bærekraftsmål med konkrete løsninger, for landets største frivillige bevegelse.

Idretten har en visjon om å skape idrettsglede for alle. For å kunne drive idrett på en måte som sikrer idrettsglede for alltid, tar vi et selvstendig ansvar for klima, natur og miljø. 

Grønt Lag springer ut av Norges idrettforbund sin bærekraftstrategi (pdf). I kunnskapsgrunnlaget fra strategiarbeidet kom det frem at norsk idrett er motivert for å drive mer bærekraftig, men har behov for kompetanse og virkemidler.

Gjennom Grønt Lag deler vi inspirasjon og kunnskap. Vi gjør det enklere å søke midler ved å skape bedre oversikt. Vi jobber for å få bedre finansiering til å gjennomføre nødvendige tiltak, som vil fornye idretten på alle nivåer. Det vil si som utøver, klubb, lag, krets, forbund og Olympiatoppen.

Hvordan bli med på Grønt Lag?
I arbeidet med å skape nye grønne muligheter spiller vi alle på samme lag, uavhengig om du er utøver eller frivillig, lagspiller eller individualist, ansatt eller samarbeidspartner, landslagsutøver eller nybegynner, inne eller ute, ung eller gammel og så videre.

Alle som gjør noe for å styrke miljøarbeidet innen idretten, er med på Grønt Lag. Det er mange måter å bidra på, for eksempel gjennom å ta initiativ, øke kompetanse, sette mål, gjennomføre prosjekter, dele erfaringer, motivere andre, skape nye løsninger, bidra økonomisk eller politisk.

Jo flere som er med på laget, dess mer vil vi oppnå sammen. 

Del artikkelen på Epost Facebook X Linkedin

Grønt lag

Se alle →
Gjør ditt idrettsanlegg energismart Fotballbaner - Energismart sjekkliste Klubbhus - Energismart sjekkliste
Kunnskap Inspirasjon Midler Samarbeidspartner Om oss Sognsveien 73, 0854 Oslo +47 21029000 grontlag@idrettsforbundet.no